Yangın Kapısı Fiyatları Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Doğru yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye olumlu raporunun kırmızıınması için en önemli adımdır.

İçeriden hariçarı namuslu itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir kanatının yalınlık olması ve hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 zümre tenha kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması önemli nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın Bapsı üs amacı insanoğluın zarar kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu nedenle yangın kaynaklı birey kayıpları yaşanmaya devam etmekte ve bu kondisyon yangın merdiveni imalatı muhtevain gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini soyıtlamaktadır. 

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 entegrasyon sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye sarhoş olmak; dayanıklı, bedii baplara en yaraşır fiyatlarla malik sürdürmek ciğerin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden müdrike olgun alabilirsiniz.

Yangın bapsı, bir binada yangın simultane kullanılan bir asayiş önlemidir. çoklukla yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında yahut yangınla savaş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belirli standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa da vahit hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik bar veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Yangın Kapısı gerçek amacı Yangın Çıkış Kapısı insanların ziyan gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Gereç: Yangın kapılarında çoğu kez çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın elden bina dışına açılması gerekir.

Report this wiki page